WCP är utan tvekan det mest produktiva produktionsbolaget i Sverige. Över 50.000 sidor har det blivit sedan ateljen startades 1997.

Företaget har en fullt utvecklad produktionslinje för WEB-produktion.

Som kund märker du mest av våra kontaktvärdinnor och projektledare som är den grupp på företaget som är länken mellan Dig som kund och vår övriga produktionspersonal. Projektledarna, som alla har ett förflutet som programmerare eller designers inom Internet, hjälper och guidar våra kunder fram till ett professionellt slutresultat när det gäller design och innehåll på kundernas webbsidor och e-handelslösningar.

I bakgrunden finns programmerare, designers, personal för registrering mot sökmotorer och för digitalisering och förberedelse av material för produktion.

När kundens webbsida eller webbutik är färdigproducerad sker den löpande kontakten mellan oss och kunden via vår kundtjänst. Flera personer som besitter alla de kunskaper som behövs för att hjälpa till med frågor runt webbsidan och företagets närvaro på Internet. Kundtjänst når du på 033-101020.

Totalt är vi c:a 60 personer på företaget som arbetar för att så snabbt som möjligt se till att våra kunder får precis vad de önskar.

WCP har ett brett spektra av samarbetspartners inom områden som information och teknik. Företagets filosofi är att alltid arbeta med de/det bästa inom varje område. På så sätt ser vi till att våra produkter/erbjudanden till kunder alltid är det bästa möjliga erbjudandet på marknaden, och att vår hantering alltid är den mest rationella och relevanta för kunden.